• Serra d.o.o
  • Mazurija 53, , 52 460 Buje - Buie
  • +385 52 777 383
  • +385 98 318 534

Nadstrešnice za auto i modularne konstrukcije

Modularne konstrukcije i pokrivači za parking auta

Paklena vrućina u unutrašnjost kabine vozila? Oštećenje karoserije uzrokovano padom smola, tuče ili djelovanjem sunčeve svjetlosti? Nadstrešnice-pokrovi za parkirna mjesta služe da bi se spriječilo  pregrijavanje unutrašnjost vozila u ljetnim mjesecima, a nude izvrsnu zaštitu od različitih vremenskih uvjeta.

S našim nadstrešnicama za auto sve te neugodnosti bit će samo loša sjećanja. Nadstrešnice koje nudi tvrtka Serra d.o.o. mogu se koristiti za pokrivanje privatnih parkirališta, javnih, trgovačkih centara, poslovne, turističke, itd. Imamo različite modele i pokrova.

Izrađene od zaobljenih modularnih elemenata sa cjevastim profilima u galvaniziranom pocinčanom čeliku, metalne strukture parking auta sastoje se od niza standardnih modularnih elemenata koji omogućuju brzu kombinaciju brojnih rješenja kako bi se zadovoljili zahtjevi pokrivanja.

Krovni sustavi, patentirani od strane TECNOSERRE s.n.c. važna poslovna zbilja sjeverne Italije, jamče učinkovito sklonište od sunca, tuče, a na zahtjev od kiše i snijega.

LINK na TECHNOSERRE
 
Nadstrešnice za auto - modularne konstrukcije, Serra, Buje / Umag, Istra, Hrvatska


Copyright © 2016 ProBiz All rights reserved.